четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Билкова смес за детоксикация на организма от тежки метали и паразитиПаразитите и цялата патогенна микрофлора като вируси, бактерии, гъбички, ларви, също както и яйцата им се намират в кръвта, в лимфата, жлезите и други органи на човека.
През целия си живот човек би трябвало да провежда очистителна профилактика срещу паразитите в организма. Препоръчваме един или два пъти в годината да се провежда прочистваща процедура в размките на 3 месеца и едноседмична пауза между всеки месец. При хора с нарушено здраве приемането трябва да е една година.ДЕВЕТ БИЛКИ


1. Пелин (50-100гр.)
2. Вратига (50-100гр.)
3. Карамфил - Eugenia Caryophyllata - (50-100гр.)
4. Хвощ (50-100гр.)
5. Корен от глухарче (50-100гр.)
6. Корен от репей (50-100гр.)
7. Джинджифил (50-100гр.)
8. Корен от блатен аир (50-100гр.)
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

Вземете изсушените билки и корени в равни части (по 10 гр. за всяка) смесете ги и ги нарежете наситно (в хаванче или кухненски робот). Препоръчително е билките да се съхраняват на сухо и прохладно място. Дозировката за всеки един човек е строго индивидуално, тоест една щипка от сместа, измерена със собствената ръка.Първият месец

Възможност за употреба 1 първите две седмици – Три щипки от билковата смес се заливат с вряла вода и се оставят да престои около 1 до 3 часа. Препоръчваме чая да се пие топъл или студен 2 или 3 пъти на ден (30 минути преди хранене).

Възможност за употреба 2 първите две седмици – Вземете една щипка (около 1/3 ч.л.) от билковата смес под формата на прах (нарязана на ситно в кухнески робот или начукана в хаванче) и изпийте след това една чаша вода. Препоръчваме, когато билковата смес се взема под формата на прах, да се приема 2 пъти на ден по време на хранене. Прилага се в продължение на две седмици, след което следва едноседмична пауза.Вторият месец

Билковата смес се приема под формата на прах в продължение на един месец (4 седмици) и след това се прави почивка от една седмица.Третият месец

Билковата смес се приема под формата на прах в продължение на един месец (4 седмици ).По време на целият очистителен процес е важен приема на витамини и минерали като селен, цинк, желязо, йод, манган и витамин A, D, E, PP, C, B12, B6, B2, B1 и фолиева киселина.
Тази билкова смес спомага изхвърлянето на тежките метали, на токсините и паразитите. Обмяната на веществата се нормализира, имунната система се подобрява, възвръща се функционалността на отделянето на ензими от задстомашната жлеза (панкреас), функционалността на червата, стомаха и черния дроб.

• За хора склонни към алергии се препоръчва да се започне с малки дози (¼ от дозата) и постепенно да се увеличава приеманото количество.

• Приемът на билковата смес не се препоръчва на деца под 12 години. За децата може да се слага и мед в чая.


Всички важни биохимични процеси в организма протичат чрез съдействието на микроелементи. Липсата им води до вялост и неспособност за протичане на много от механизмитев човешкия организъм, които поддържат живота и здравето ви (сред които и неутрализирането и отделянето на токсични елементи, което води до натрупването им в организма). Нещо повече дори, микроелемнтите са антиподи на тежките метали. Това означава, че те възпрепядстват акумулирането на тежките метали в тялото и неутрализират токсичното им действие. Хроничната токсикация на организма води до намаляване на имунитета и физическа нестабилност, както и до увеличаване на алергичните реакции и до развиването на онкологични заболявания.

Затова нашата препоръка е към билковата смес да се приемат паралелно и микроелемети.


Няма коментари:

Публикуване на коментар