четвъртък, 27 юни 2013 г.

Геополитическият танц на ИН и ЯН върху Балканите

Една изключително интересна гледна точка относно ситуацията на Балканите към настоящия момент - едно мнение, което напълно подкрепям!

„Това е най-оспорваната зона в момента от двете сили - тази на Великата Бяла Мечка и онази на достатъчно проскубания вече еврейско-американски олигархичен орел-лешояд. Това е най-свирепата част на планетата ни в момента от последната схватка между силите на Тъмнината и Силите на Светлината. Последния танц на ИН и ЯН за тяхното единно и балансирано уравновесяване.

И ако България вдигне робската си глава и отправи своя взор към Великата Бяла Мечка, която я чака още от 2011 год. да го стори, не че в едни момент няма да се случи неизбежното ръкостискане, то със сигурност везните на еврейско-американските олигарси ще увиснат в...тяхна загуба буквално на мига. Затова е този невъобразим хаос в България, затова мутрите и гърчавите еврейско-български кръвосмесители са се хвалани за гушите, те играят онзи театър, постановката на който се движи от пресечения връх на еврейско-американската социопатска пирамида.

Политическите кукли в нашата страна обезумяха, защото са в патова ситуация - ама от всички страни. От разцеплението в техните редици, което разбира се не е случайно, защото единението на партиите няма да доведе до желания резултат на еврейско-американските безумци за окончателното и тотално налагане на нацистката диктатура на НСР ние не можем да очакваме нищо друго, освен...насилственото налагане на свирепите и унищожителни мерки на българските силови мутренско-нацистки социопати - те са най-идеалните изпълнители на пъклените замисли на еврейско-американските проскубани орли-лешояди.

От друга страна разцеплението на народа ни е на най-високо ниво в целия свят - всеки един българин има свое лично мнение и изразява своя различна позиция от всички други, останали около него, защото е окрилен от своята мания за мнима свобода и право на избор, от своята мания на нарцистично величие, не напразно раздухвани от хитрите еврейско дракониански-социопати. Но...право на избор може да има само един премерен, хармонизиран, балансиран и орагнизиран наРОД с нормалното разбиране на всяка една първопричина и всяко едно произтичащо, и последващо събитие от тази първопричина.

Защото само в този случай може да съществува онова Единение, което може да доведе до едно ясно начало и един още по-ясен край на каквото и да било предстоящо събитие или начинание. И докато българското население си играе на орел, рак и щука, същата тази траги-комедия се развива и на политическата арена. И питам се - кой печели от всичкото това?! Има само един-единствен отговор - НИКОЙ. Нито озъбените луди мутри, нито охахавените и блуждаещи като свободни радикали така наречни партийни групировки, нито който и да било от така наречения народ. Не печелят дори и еврейско-американските налудни социопати-лешояди.

А Великата Бяла Мечка, титуляра и предводителя на Евразийския блок стои и гледа, и ...чака, и ще дочака. По-важното е обаче докато тя чака какво ще остане от нас, все още така зовящите се българи - пепел и бунища, или жарка гореща жарава, която да лумне в огромна клада за да освети като маяк страната ни. За да сложи край един път и завинаги на властта от продажници и разрушители на Бълг-Арийската ни земя и РОД.“

На този линк можете да прочетете цялата статия в нейния блестящ аналитичен вид!

http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/1944-2013-06-27-09-29-35.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар