понеделник, 30 септември 2013 г.

Ето нещо, което си струва и което мога да препоръчам на всеки, който има желание да самоусъвършенства себе си!
.............................................

ЗА ДА СТЪПИШ НА СВОЯ ГЛАВЕН ПЪТ ТРЯБВА ДА МИНЕШ ПО МАЛКИТЕ ПЪТЕЧКИ

Живеем в достатъчно динамично време, което ни е напъхало в голямо духовно утеснение, въпреки пробуждането на народите, въпреки нахлуването на благодатната сияйна Ясна Светлина, която ни дарява с Любовта на Разбирането. Стремим се към духовно усъвършенстваме чрез различни практики и техники, които въздействат върху нас в периферията на външите ни житейски планове и обстоятелства, а не достигат до скритите и непроявени вътрешни такива. Следваме най-различни водачи и учители за да достигнем до Истината, която лениво дреме вътре в нас.

Търпеливо повтаряме и механично наизустяваме формули, на които ни учат, за да просперираме в живота. Подчиняваме си животите на различни външи и чужди ритми, и фактори, които не вибрират дълбоко в природната интелигентност на нашия душевен мир, и които са асинхронно резониращи върху Матрицата на нашето ДНК. Така крачим несигурно и сляпо в илюзорни надежди, че променяме себе си без да си даваме реалната сметка, че единственото, което правим е да полагаме бронзов варак върху своите стари знания и закостенели схващения и разбирания, които са далеч от нашето Вътрешно Духовно Просветление, от нашия вътрешен духовен мир и Водач - живеем в собствените си илюзии, привнесени по всякакви възможни начини отвън.

А за да можем да се справим с всяка една житейска ситуация изпречила се по Пътя ни, по който сме поели, е необходимо да надникнем вътре в себе си и да се опознаем из основи, до най-дълбоките скрити брънки в нивата на цялостното ни Осъзнаване. Да надникнем в най-най-тънките и невидими пластове на скритите ни вътрешни характерови слабости, да ги опознаем, да ги обикнем, и да ги трансформираме в нова лъчиста енергия, Ясната Светлина, която да смени нашите негативни и стари Матрични ДНК Коведове. Която да ни даде реалната възможност да надмегнем всички препятствия от каквото и да било естество в нашите житейски драми. Всичкото това можете да пистигнете с помощта на добър Водач по Пътя, който е минал по повечето от опасните Пътеки на Познанието.

За целта се основа и Академията за Вътрешно Себеусъвършенстване "Създай Себе си", която вече набира поредната група за обучение. Обучението в АВС "Създай Себе си" по принцип се провежда онлайн (ooVoo).

Предоставям ви възможността да се запознаете с цялата програма на обучението в АВС "Създай Себе си": http://suvarnavishudha.blogspot.com/p/blog-page_20.html.

Всеки един желаещ да се включи в обучението на АВС "Създай Себе си" за целта може да се свърже с мен на: 0888/540-446, 02/832-25-21, както и на личната ми ел. поща magselena@gmail.com

Желая ви попътен вятър в приключението навътре във вас!Няма коментари:

Публикуване на коментар